Ring tlf. +45 30 29 05 24

BygVik etableret

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Bygvik er en ny medspiller i byggebranchen, når det gælder udlejning af medarbejdere. Vi har de seneste år levet under et andet navn og profil. Men en stigende efterspørgsel af vores medarbejdere har medført, at vi tog springet og ændrede firmaet. Vi udlejer medarbejdere til danske byggevirksomheder og vores speciale er malere og ufaglærte byggemedarbejdere. Vi rekrutterer vores medarbejdere fra Østeuropa gennem samarbejdspartnere, som vi gennem mange år har arbejdet med. Vi sikre, gennem dialog med vores kunder, at de får lige netop de kompetencer og faglige egenskaber, som de har brug for.

Samtidig med navneskift søgte Bygvik medlemskab af Dansk byggeri. Der er vi blevet, hvilket sikrer vores kunder og medarbejdere at vi er dækket ind under de til enhver tid gældende overenskomster og anden gældende lovgivning på området. Det gør også dagligdagen lettere for vores kunder, de skal kun tænke på den daglige ledelse og fordeling af arbejdsopgaverne på de respektive byggeprojekter. Bygvik sørger for alle tilladelser, indrejse og ophold, vi skaffer dansk bankkonto, cpr. nr., vi sørger også for at skatten bliver betalt. Det sociale og boligforhold er også noget Bygvik sørger for, vores medarbejdere bor efter dansk standard, i nyrenoverede boliger.

Læs også

BygVik ApS Hovedkontor

Nyt domicil

Den 01.12.2018 flyttede Bygvik ind i nyrenoverede lokaler på Tjørringparken 4A. Faciliteterne på hjemmekontoret blev for trange i takt med de stigende

Skriv et svar

BygVik ApS er medlem af Dansk Byggeri

Som medlem af arbejder vores folk automatisk under godkendt dansk overenskomst. De har ordnede forhold herunder forsikringer og konkurrerer på den måde på lige fod med danske medarbejdere.

Luk menu

BygVik ApS bruger cookies fra tredjepart til statistik og indholdsoptimering. Ved at klikke Accepter giver du dit samtykke.