Malerentrepriser 

Som typisk leverandør til maleropgaver indenfor rammerne af større entrepriser indgår vores leveringer af opgaveløsninger i den samlede projektering. Vi indpasser vores tilstedeværelse til entreprenørens tidsplanlægning og forlader pladsen efter endt arbejde.

Malerarbejde 

Vi udfører alt omkring:

  • Indendørs og udendørs malerarbejde
  • Spartling af overflader
  • Opsætning af tapet, glasvæv samt glasfilt
  • Maling og renovering af vægge og lofter
  • Maling af døre, vinduer samt lister og karme
  • Fugning

Mangel på medarbejder?

Den store travlhed i byggeriet har naturligvis skabt en stor mangel og efterspørgsel på fleksible og fagligt dygtige medarbejdere. Bygvik har gennem de seneste år udviklet et godt og stabilt samarbejde med vores udenlandske rekrutteringsagenter, hvor fra vi får de faglig dygtige håndværkere. Hos Bygvik ser vi på faglighed, stabilitet og fleksibilitet frem for nationalitet. Vi udvælger netop de kompetencer, som din virksomhed mangler. Derfor er der mange danske virksomheder, som gør brug af fleksibel arbejdskraft. Kontakt os og få et godt og bindende tilbud på dit næste eller nuværende projekt. Har vi ikke ledige medarbejdere i Danmark, ja, så kan vi på bare 14 dage finde de medarbejdere, som du skal bruge.

Vores østeuropæiske medarbejdere er meget motiverede, de søger til Danmark for at være med til at gøre en forskel. De er fleksible og arbejder gerne op til 60 timer om ugen, de kommer ikke til Danmark for at holde ferie, de kommer for at arbejde. Denne positive indstilling gør, at det er lettere for vores brugervirksomheder og kunder at tilrettelægge projekterne. Vi rekrutterer vikarer inden for især maler- tømrer og byggemedarbejdere, vores fokus ligger der, hvor vi kan finde de bedste personlige og faglige kompetencer til den givne opgave.