Ring tlf. +45 30 29 05 24

Om BygVik ApS

BygVik ApS leverer dygtige faglærte- og ufaglærte medarbejdere til byggerier i Danmark. Vi udlejer medarbejdere til både større og mindre projekter inden for maler- og tømrerbranchen. 

BygVik påtager sig også med større og mindre malerentrepriser over hele landet. Vi står inde for, at vores aftaler overholdes.

Vi tegner faste aftaler med boligselskaber, hvor vi kan stå for klargøring af lejemål. Vi kan klare malerarbejdet og slutrengøring af lejligheden.

Vi afstemmer forventningerne til de enkelte opgaver med kunden, hvorefter vi finder lige netop de menneskelige ressourcer, som dækker kundens behov og ønsker.

Vi er kvalitetsbevidste, troværdige, fleksible og holder det vi lover, både overfor vores kunder og overfor vores medarbejdere.

Hos BygVik lever vi efter vores kerneværdier, som er, evnen til at kommunikere, evnen til at finde de rette menneskelige ressourcer til netop dine udfordringer, som resulterer i tilliden til BygVik, at vi holder det vi lover.

Om os 1

BygVik ApS er medlem af Dansk Byggeri

Som medlem af Dansk Byggeri arbejder vores folk under godkendt dansk overenskomst. De har ordnede forhold herunder forsikringer og konkurrerer på lige fod med danske medarbejdere.

Luk menu

BygVik ApS bruger cookies fra tredjepart til statistik og indholdsoptimering. Ved at klikke Accepter giver du dit samtykke.